Perussuomalaisten Nuorten syyskokous!

Jännitys tiivistyy, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja vaaleihin on jo ilmoittautunut 3 ehdokasta! Jokainen heistä on varmasti pätevä henkilö viemään järjestöämme eteenpäin aimo harppauksin, mutta unohtamatta sitä mikä on meille kaikki kaikessa nimittäin suomalaisuutta ja isänmaallisuutta.

Itse lähden hakemaan hallituspaikkaa kyseisessä kokouksessa.

Mutta miksi haluan hakea paikkaa hallituksessa?

Haluan olla mukana edistämässä nuorisojärjestömme toimintaa ja kehitystä sen tärkeimpinä kehitysvuosina, jotka ovat tällä hetkellä. Haluan tuoda hallitukseen mielipiteitä ja sanottavaa täältä vähän keskemmältä Suomea vaikken ihan Keski-Suomessa asustelekkaan. Tällä hetkellä hallituksen pääpaino on pääkaupungissa ja Lapin seudulla, joten omasta mielestäni olisi hyvä jos hallitukseen saataisiin jäseniä ympäri Suomea.

Olen tässä hetken miettinyt mitä voisin tarjota hallitukselle. Voin tarjota hallitukselle entistä enemmän nuorekkuutta, näkemyksiä muualtakin kuin pääkaupungin alueelta ja Lapista. Omia ja muiden jäsenten ideoita, haluan myös tuoda panokseni hallituksen tekemiin kannanottoihin ja linjauksiin. Erityisesti itseäni lähellä on nuoret ja nuorten syrjäytyminen, jolloin voitaisiin puhua Nuorisotakuulle vaihtoehdon kehittämisestä.

Olen siis 19-vuotias Perussuomalainen Hämeenlinnan vara-valtuutettu. Hämeen Perussuomalaisten Nuorten Pj. Lisäksi olen ollut 16-vuotiaasta lähtien Perussuomalaisten Nuorten jäsen.

Odottavin terveisin kaikille lukijoille ja syyskokoukseen tulijoille,

Janne Liukkonen

Jätä kommentti

css.php