Mielipiteeni: Raiskaajien kastraation sallimisesta!

Moro, viime keskiviikkona joku tuntematon henkilö raiskasi Hämeenlinnassa 15-vuotiaan nuoren. (muistelen lukeneeni jostain, että uhri oli 13-vuotias)

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/nuori-tytto-raiskattiin-hameenlinnassa/art-1288463245824.html?pos=1288344991367

Nyt haluan kertoa teille oman mielipiteeni asiasta.

Uskon, että monet/kaikki ovat samaa mieltä kanssani, että tälläinen on sairasta puuhaa. Tekijän täytyy olla henkisesti todella sairas, että pystyy tälläiseen tekoon.

Oma mielipiteeni raiskauksiin ylipäätään on se, että raiskauksista pitäisi saada entistä kovempia tuomioita. Lisäksi ala-ikäisen raiskauksesta oikeus voisi määrätä raiskaajan kastroitavaksi.

Suomessa ollaan menty liian pitkään, liian lepsuilla tuomioilla tämän asian suhteen ja tuloksena on se, että raiskauksia tapahtuu vuodessa aika paljon. En väitä, että kovemmat tuomiot saisivat raiskaukset kokonaan loppumaan, mutta uskon sen vähentävän raiskauksia. Perusteena, koville tuomioille/kastraatiolle pidän sitä, että kyseinen henkilö joka raiskaa jonkun Aikuisen/ala-ikäisen ihmisen. Aiheuttaa uhrille pysyvät TRAUMAT.

Raiskaaja joka on kärsinyt tuomionsa on riskiryhmässä uusia tekonsa kun vapautuu, lisäksi raiskaajien pitäisi käydä vankilassa psykiatrista hoitoa. Se voisi mielestäni, ehkäistä vankilasta vapautuneen raiskaajan teon uusimista.

– Janne Liukkonen

Jätä kommentti

css.php